Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii (Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności) ogłasza konkurs na stanowisko: technik.
Liczba etatów: 1
INSTYTUCJA: Politechnika Łódzka, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
MIASTO: Łódź
STANOWISKO: technik
DYSCYPLINA NAUKOWA: technologia fermentacji
DATA OGŁOSZENIA: 09.12.2016
TERMIN SKŁADANIA OFERT: 23.12.2016
SŁOWA KLUCZOWE: technolog, odczynniki chemiczne
Zakres obowiązków:
Wymagania:
Zgłoszenia będą przyjmowane do dnia 22.12.2016, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej, ul. Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź, budynek A4. IIIp, Biuro Instytutu pokój 320 w godz. od 815- 1500, Tel. (42) 631 34 79, (42) 631 34 71.
Zatrudnienie przewidujemy od dnia 01 lutego 2016r.
Zainteresowane osoby prosimy o przygotowanie aktualnego CV oraz listu motywacyjnego z dopiskiem: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r o ochronie danych osobowych ( Dz.U. z 2002r Nr 101, poz.926z późn.zm.”
Uprzejmie informujemy, że odpowiemy tylko na wybrane oferty.