|
|
INSTYTUCJA: Politechnika Łódzka, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
MIASTO: Łódź
STANOWISKO: technik
DYSCYPLINA NAUKOWA: technologia żywności i żywienia
DATA OGŁOSZENIA: 25.08.2020
TERMIN SKŁADANIA OFERT: 20.09.2020
LINK DO STRONY: https://www.p.lodz.pl/pl/lista/praca
SŁOWA KLUCZOWE: technolog, odczynniki chemiczne
Zakres obowiązków:
Wymagania:
Dokumenty aplikacyjne, zawierające:
• CV
• list motywacyjny
• podpisaną klauzulę informacyjną dla kandydatów do pracy w Politechnice Łódzkiej - załącznik nr 1 oraz zgodę Kandydata na przetwarzanie danych osobowych (zgodnie z art. 7 RODO) – załącznik nr 2
Dokumenty prosimy przesyłać do dnia 20 września 2020 roku, na adres e-mail: w5i53@adm.p.lodz.pl, w tytule maila proszę dopisać „Oferta pracy” bądź na adres pocztowy:
Politechnika Łódzka, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, ul. Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź, z dopiskiem na kopercie „Dokumenty aplikacyjne”.
Przewidywany termin zatrudnienia: 1 października 2020 r.
Politechnika Łódzka zastrzega sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.
Informujemy, że złożonych dokumentów aplikacyjnych Uczelnia nie zwraca.
Załącznik | Wielkość |
---|---|
![]() | 16.23 KB |
Załącznik | Wielkość |
---|---|
![]() | 16.33 KB |