Rekrutacja.p.lodz.pl
Wikamp


Fb

Technik w Instytucie Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej



Dyrektor Instytutu Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej ogłasza nabór na stanowisko: technik.


 
INSTYTUCJA: Politechnika Łódzka, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
MIASTO: Łódź
STANOWISKO: technik
DYSCYPLINA NAUKOWA: technologia żywności i żywienia
DATA OGŁOSZENIA: 25.08.2020 
TERMIN SKŁADANIA OFERT: 20.09.2020
LINK DO STRONY: https://www.p.lodz.pl/pl/lista/praca
SŁOWA KLUCZOWE: technolog, odczynniki chemiczne

 

Zakres obowiązków:

  1. przygotowanie odczynników chemicznych i podłoży mikrobiologicznych na zajęcia dydaktyczne,
  2. obsługę aparatury pomiarowej (pH-metr, spektofotometr), a po przeszkoleniu urządzeń ciśnieniowych (autoklaw, kocioł parowy),
  3. przygotowanie oprzyrządowania stanowisk pracy dla studentów w ramach realizowanych zajęć dydaktycznych.

 

Wymagania:

  1. wykształcenie wyższe lub minimum średnie techniczne,
  2. podstawowa znajomość obsługi komputera,
  3. komunikatywność i umiejętność pracy w zespole,
  4. dyspozycyjność czasowa (uczestnictwo w zajęciach dydaktycznych w godzinach popołudniowych i w weekendy).

 

Dokumenty aplikacyjne, zawierające:
•    CV
•    list motywacyjny
•    podpisaną klauzulę informacyjną dla kandydatów do pracy w Politechnice Łódzkiej - załącznik nr 1 oraz zgodę Kandydata na przetwarzanie danych osobowych (zgodnie z art. 7 RODO) – załącznik nr 2

 

Dokumenty prosimy przesyłać do dnia 20 września 2020 roku, na adres e-mail: w5i53@adm.p.lodz.pl, w tytule maila proszę dopisać „Oferta pracy” bądź na adres pocztowy:
Politechnika Łódzka, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, ul. Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź, z dopiskiem na kopercie „Dokumenty aplikacyjne”.


Przewidywany termin zatrudnienia: 1 października 2020 r.


Politechnika Łódzka zastrzega sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.


Informujemy, że złożonych dokumentów aplikacyjnych Uczelnia nie zwraca.


Data dodania:2020-08-25
Data aktualizacji
Data zakończenia
Wprowadzone przez:
Filip Podgórski
Pliki do pobrania

Uczelnia

Wydziały I JEDNOSTKI UCZELNIANE